We insure your holiday

Tijdelijk
Verzekeringsopties


Ontdek onze voordelige reisverzekeringen. Doe een prijsberekening in enkele stappen en ontdek alle voordelen van reizen met Sunassistance.

Europe Classic Bijstand individueel

Beste prijs – kwaliteit voor singles en koppels

Vanaf  €20.00*

Europe Classic Bijstand familie

Beste prijs – kwaliteit en de voordeligste familiepolis

Vanaf  €42.92*

Top Europe

Onze polis met de hoogste waarborgen

Vanaf  €20.00*

Top World

Onze polis met de hoogste waarborgen

Vanaf  €35.00*

Annulering en niet-verbleven vakantiedagen

Zeer uitgebreide voorwaarden

Vanaf  €20.00*


Uw tijdelijke reisverzekering
Trekt u maar af en toe naar het buitenland? Dan is een tijdelijke reisverzekering u op het lijf geschreven. Die is eenmalig, en beschermt u precies voor het aantal dagen dat u op vakantie bent.

Reisverzekering Europe Classic
Met de reisverzekering Europe Classic trekt u niet alleen zonder zorgen door Europa. Maar ook door het Middellandse Zeegebied: Turkije, Marokko, Egypte. De Azoren, Balearen en Canarische eilanden.

De reisverzekering dekt uw kosten voor:
  • bijstand: medische kosten, repatriëring, nazorg, …
  • bagage: verlies of diefstal van uw koffers
Wilt u ook beschermd zijn tegen een reisannulering? Of tegen verloren vakantiedagen? Een aanrader voor totale gemoedsrust! Vink gewoon de optie aan.

Europe Classic is er voor individuen en gezinnen. Groot gezin = goed nieuws. Want bij de gezinsformule betaalt u maar voor drie personen: de anderen zijn gratis gedekt!

Reisverzekering Top Europe
Top Europe is een topper van een reisverzekering. Een premiumexemplaar dat u optimaal verzekert voor:
  • bijstand: medische kosten tot 1 miljoen euro, onbeperkte repatriëring, reis- en verblijfkosten van een familielid dat te hulp komt, vervanging van officiële documenten, …
  • bagage: de inhoud van uw koffers is verzekerd. En komen ze meer dan 12 uur te laat aan op uw bestemming? Dan krijgt u erbovenop een vergoeding tot 300 euro.
De reisverzekering Top Europe bevat ook standaard een terrorismeclausule, dekking voor reddings- en opsporingskosten en hulp bij thuiskomst (bijvoorbeeld uw slot openen bij sleutelverlies). Extra opties: annuleringsverzekering, dekking bij natuurrampen, pechverhelping, … U sluit deze reisverzekering af per persoon.
Gaat u op vakantie buiten Europa? Dan bent u perfect beschermd met de reisverzekering Top World.

Uitsluitend annuleringsverzekering
Geen behoefte aan een uitgebreide reisverzekering? Neem dan gewoon een annuleringsverzekering. Die betaalt niet alleen de kosten van de annulering terug, maar ook van verloren vakantiedagen (als u bijvoorbeeld later vertrekt of vroeger terugkeert). En de prijs voor die absolute zekerheid is wel héél beperkt:
  • voor forfaitreizen (transport + verblijf): 4,5 procent van uw reissom
  • voor zeecruises, reistickets en huren van vakantiehuis: 5,5 procent van uw reissom
Neem alle details nog eens rustig door. Sluit uw geknipte reisverzekering af. En … ga met een gerust gemoed uw vakantie tegemoet!