We insure your holiday

Jaarlijks
Verzekeringsopties


Ontdek onze voordelige reisverzekeringen. Doe een prijsberekening in enkele stappen en ontdek alle voordelen van reizen met Sunassistance.

Anno Bijstand individueel

Standaard individuele bijstandsdekking

Vanaf  €66.49*

Anno Bijstand familie

Standaard familie bijstandsdekking

Vanaf  €86.30*

Anno Gold Bijstand individueel

Premium verzekeringspakket voor individuelen

Vanaf  €235.00*

Anno Gold Bijstand familie

Premium verzekeringspakket voor families

Vanaf  €333.00*


Uw doorlopende reisverzekering
Bent u een reiziger in hart en nieren? Dan trekt u er wellicht vaak op uit. Een citytripje, een avontuurlijke trektocht, een strandvakantie. Heerlijk!

Maar ook al schuilt er een avonturier in u, financiële risico’s loopt u liever niet. En gelijk hebt u. Sluit daarom een doorlopende reisverzekering af bij SunAssistance. Zo bent u 364 dagen lang beschermd. Wat ons onderscheidt van de concurrentie? Dat we uw door–lopende reisverzekering na een jaar niet automatisch verlengen. U houdt dus zelf de touwtjes in handen.

Doorlopende reisverzekering: Anno
Denk u dit even in. U bent in het buitenland en plots: een gebroken been, of een gestolen portefeuille. Een berg administratie en een ton aan kosten komen op u af. Beperk het leed met de doorlopende reisverzekering Anno. Deze bijstandsverzekering dekt kosten voor medicijnen, opname en repatriëring, telecommunicatie, gestolen reisdocumenten, …

De doorlopende reisverzekering Anno is er voor individuen en gezinnen.

Doorlopende reisverzekering: Anno Gold
Met de doorlopende reisverzekering Anno Gold bent u optimaal beschermd. Ze verzekert u voor:
  • bijstand: medische kosten tot 1 miljoen euro, onbeperkte repatriëring, reis- en verblijfkosten van een familielid dat te hulp snelt, vervanging van officiële documenten, …
  • bagage: de inhoud van uw koffers is verzekerd. En komen ze meer dan 12 uur te laat aan op uw bestemming? Dan krijgt u erbovenop een vergoeding tot 300 euro.
  • annulering: kunt u niet op reis vertrekken? Begint uw vakantie later of stopt ze vroeger dan gepland? Dan krijgt u tot 10000 euro terug (per persoon, per reis). Ja, óók voor kosten ten gevolge van een natuurramp ontvangt u een vergoeding.

Gaat u alleen of met het gezin op reis? U vindt altijd de geknipte formule, tegen een voordelig tarief.