We insure your holiday

Blog Article


De goedkoopste reisverzekering en de goedkoopste annulatieverzekering  De goedkoopste tijdelijke reisverzekering en de goedkoopste jaarlijkse reisverzekering.
Date: 2015-10-31
De goedkoopste reisverzekering en de goedkoopste annulatieverzekering De goedkoopste tijdelijke reisverzekering en de goedkoopste jaarlijkse reisverzekering.

De goedkoopste reisverzekering en de goedkoopste annulatieverzekering 
De goedkoopste tijdelijke reisverzekering en de goedkoopste jaarlijkse reisverzekering.

Beweren dat men de goedkoopste reisverzekering of de goedkoopste annulatieverzekering heeft is dikwijls onjuist.
Wij van Sunassistance reisverzekeringen en annulatieverzekeringen durven wel beweren dat we meestal de voordeligste reisverzekering bieden.
Prijs en kwaliteit dragen we hoog in ons vaandel. Daarom is één van onze slogans : de voordeligste reisverzekering.
Zowel zomervakanties als wintersportvakanties houden verschillende risico’s in.
In de zomer doen we veel watersporten zoals, waterski, diepzeeduiken, zeilen, surfen… Ook fietsvakanties houden risico’s op ongevallen in.
Op wintersport gaan we skiën, snowboarden, of we reizen ver weg naar een exotische bestemmingen om te genieten van zonovergoten stranden en om “couleur locale” op te snuiven.

De meest voorkomende tussenkomsten van een reisverzekeringsmaatschappij zijn niet de medische kosten of medische repatriëringen ten gevolge van een sportongeluk.
De meest voorkomende ongelukken op reis zijn : struikelen over iets met als gevolg gebroken been, voet arm , kneuzingen, voedselvergiftiging, zonneslag, kwallensteek, insectenbeet, verkeersongevallen of gewoon een seizoensgebonden ziekte zoals de griep, verkoudheid …
Ook de andere omgeving van je reisbestemming, de andere temperatuur kan gezondheidsproblemen geven.
Er zijn zoveel zaken die van je vakantie een nachtmerrie kunnen maken. Neem daarom geen risico en sluit een reisverzekering van Sunassistance af. Voor een kleine premie ben je reeds verzekerd.

Maar welke reisverzekering zou je kiezen ? Voor Europa en een aantal landen rond de Mediterraanse zee is een Europe classic voldoende. Een klassieke verzekeringsdekking en voor de prijs hoef je het niet te laten. Te verkrijgen met of zonder annulatie en ook meestal de goedkoopste keuze. Wens je een meer luxeproduct, dan moet je een Top Europe of Top World nemen.
Hogere dekking en waarborgen, kortom een premium reisverzekering. Ook te verkrijgen met of zonder annulatie. Reis je buiten Europa, dan laten we je zelfs niet de keuze en moet je kiezen voor de Top World.
De beste en waarschijnlijk de goedkoopste keuze is echter kiezen voor een jaarpolis, jaarverzekering of doorlopende verzekering.
Neem je enkel bijstand (onze anno) of onze superverzekering de Anno Gold. Twijfel niet, dit is een all-in reisverzekering en vergelijk de waarborgen en prijs met de concurrentie.
Waarschijnlijk de beste, de goedkoopste en de voordeligste keuze.